18 Eylül 2015 Cuma

GRATİS ALIŞVERİŞİM

Kozmetikseverlere uzun bır aradan sonra Merhaba :) Biliyorsunuz şu sıralar gratis te bır çok marka ve üründe  % 30 40 50 gibi indirimler var. Benim gönlümü en çok Gosh markasındaki %50 lik indirim çeldi. Şimdi almayayim da ne zaman alayım dedirtti :) Size yaptığım alışverişten bahsetmek istiyorum.

Beni en çok heyecanlandiran gosh in yeni çıkan far paketlerini alabilecek olmamdi. Çünkü öğrenci bütçesiyle 50 liralık ilk fiyatları çok ağırdı. Farların pigmentasyonu harika abartmiyorum! :)

Benim seçimlerim "to have fun with in LA" ve "to play with in Vegas" 
Paletler hakkında yakinda ayrıntılı bır inceleme yazısı yazacağım takipte kalın. :) 

İndirim zamanları nedense eklips fırça almadan geçemiyorum. Fiyatlar 2 3 liraya kadar iniyor.




Sırasıyla ahşap fırçasıyla eklips far fırçası,eyeliner fırçası, pudra fırçası  (ama ben aydınlatıcı fırçası olarak kullanacağım), kontür fırçası, ve yine far fırçaları.
Şeftali tonlarda allık istiyordum. Gosh in bronze pie adlı çalışması sanırım benim için tasarlanmış.. :) 
Uzun süredir değişik göz makyajları için renkli rimel arayışı icerisindeydim. Sanırım biraz abartmışım. :D Karşınızda waterproof color volume maskaralar. Seçimlerim mor yeşil ve mavi renkleri  ( zaten sadece lacivert rengini almadim :D) 


Ve son olarak eklips makyaj süngeri. Beauty blender adıyla piyasada 50 küsür liraya satılan sungerleri almak istemeyenler için ideal mi bi bakalım...

Benim gratis alışverişim bu kadardı. Bi sonraki indirim döneminde görüşmek üzere :)