29 Mart 2016 Salı

Rimmel london The only 1 Lipstick 700 naughty nude

Merhaba okuyucu :) Seninle son zamanlarda en en en beğendiğim ruj hakkında biraz sohbet etmek istiyorum.





Bu ruj rimmel london ın son çıkardığı seri olan ''the only one'' adlı koleksiyona ait. Islak bitişli rujlara kalıcılıkları kötü olduğu için bir türlü sempatiyle yaklaşamıyordum. Ama bu serinin iddiası hem dudaklarınızın nem ihtiyacını karşılamak hem de öyle hemen uçup giden diğer nemli bitişli rujlar gibi olmamak... Yaklaşık 100 adet rujum var böyle bir ruja rastlamamıştım. O yüzden seri çıkar çıkmaz almadım. Ama geçenlerde 10 tl ye düştüğünü gördüm ve bir şans vermek istedim. Günlük kullanıma uygun olacağını düşünüp ve renginden de etkilenip 700 numarayı seçtim.

Serinin ambalajları çok iddialı. Güzel bir ruj aldığımız ambalajından bile belli. :)







Rimmel london ın diğer serilerinden rujlarım var. Açıkçası beğenmediğim tek bir ruju yok. Hepsi çok güzel...




Ruj esmerler için çok güzel bir nude. Harika bir kokusu var ben bayılıyorum. Abartmıyorum şu sıralar her gün bu ruju kullanıyorum. Kolay sürümlü kremsi ve gloss tarzında aman aman parlamayan bu ruju çekinmeden her gün kullanabilirsiniz.




Rujun rengi ışıktan ışığa değişebiliyor. Ama ben tüm tonları sevdim.







Evet, sevgili okuyucum umarım yazımı beğenmişsindir ve faydalı olmuştur. Eğer bu ruju alırsan beni instagramdan haberdar et lütfen çok sevinirim. İnstagram hesabımı buradan takip edebilirsin. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere... :)