20 Temmuz 2015 Pazartesi

Esmerler için pembe alt tonlu ruj önerileri :)

Güneşin bizi yalnız bırakmadığı sımsıcak bir günden herkese merhaba :) Sizlere tam da bu günlere yakışacak rujlardan bahsetmek istiyorum. Pembe ve tonları esmer kızlar için genelde begenilip alınmış ama bi türlü kullanılamayan renklerdir. Sebebini bilmiyorum ama genelde esmerler  (ve ben de ) kendilerine kırmızının en koyu tonlarını yakıştırırır. Bu sene hızlı bi yükseliş gösteren Nude tonlarda rujlarla cesaret alıp pembe tonlarını kullanmaya başladım. Ve fark ettim ki çok yakışan renkler var. Bendekiler şöyle favorilerimi tek tek ele alacağım :))

 Sanırım en sevdiklerim en açık olanlar biraz daha nude tonlara yakın sayilabildikleri için sanırım :)
♡♡♡Geçen sene aldığım ve uzun süre kullandığım golden rose perfect shine Lipstick 224 numara çok kavrulmadiysaniz teniniz bi esmer için en açık halindeyse ve dudaklariniz neme çok ihtiyaç duyuyorsa yani kış günlerinde fazla makyaj gerektirmeyen zamanlar için harika bir kurtarıcı. Rahatsız edici fazla göze batan bi parlaklığı olmayan güzel bir ruj ben seviyorum :)
♡♡♡ Bu sene aldığım ve birden bire en sevdiğim en çok kullandığım  (bi dönem nerdeyse her gün ) Ruj haline gelen note Mattemoist lipgloss bu yazının favorisi ben de. Yapısı sürdükten sonra matlaşmasi her şeyi çok güzel. Üstelik rengi o kadar güzel ki...
♡♡♡ Rimmel london lasting finish bu koleksiyona yeni eklendi :)) ramazan bayramı indirimiyle watsonstan aldığım bu Ruj rival de loop 05 numara nude isimli dudak kalemiyle dudaklarımı senlendiriyor son günlerde. Bu ikiliye ba-yil-dim!!! :D Küçük bi yerde yaşayan bi bayan için fazla dikkat çekmeyen ama bakımına devam etmesini sağlayan şahane bi ikili :D
♡♡♡ Ve son olarak ilkbaharımın gözdesi çok sevdiğim bir rujdan bahsedeceğim. Golden rose Velvet Matte 14 numara. Esmer sarışın hiç fark etmez her bayan bu rengi kullanabilir ve gayet de çok şirin tatlı dudaklara sahip olur(göz makyajla iddialı bi renk de oluveriyor :D ) Bence bir insan bi kaç parça dan oluşan makyaj koleksiyonu olacaksa bu rengi olmak zorunda değil elbet tabii bu seride bi renk kapmali. Bir tane bile olumsuz yorum okumadım ben de çok seviyorum. Şimdilik yazım bu kadar. Sizleri kocaman öpüyorum. Kendinize dikkat edin. Güzel günlerde sürün sürüştürün :))



16 Temmuz 2015 Perşembe

Note kozmetik mattemoist lipgloss serisi

Ramazanın son gününden herkese merhaba :) Sizlere yazın sıcağına uyum sağlayacak dudaklarınızı rahat ettirecek bi seri ile tanıştırmak istiyorum. Hemen hemen her büyük indirim döneminde  (bayram,anneler günü,kadınlar günü vs.) Note cosmetics ürünlerini bir alana bir bedava yapıyor. Bu da Watsons sayesinde yaklaşık 1 sene önce tanıştığımız ürünleri alma ihtimalimiz kolaylaştırıyor :)) Ve karşınızda note cosmetics mattemoist lipgloss serisi !!! :D


Ilk fotoğrafta flaşsız 3. Fotografta flaşlı örneklerini görüyorsunuz. En açıktan renk pembenin çok tatlı bi hali ve 402 matkiss adlı ruj. Markaya olan güvenim sayesinde bu seriden ilk aldığım renk. Esmer bir bayan olduğum için kendime asla pembe ve tonlarını yakıştırmam. Hep elim koyu renklere giderdi bu rujla tanışana kadar. Abartmiyorum yaklaşık her makyajım da bu rengi kullanıyorum. O kadar sade o kadar doğal bir renk ki siz de çok seveceksiniz. O kadar çok markadan rujum olmasına rağmen daha önce onun verdiği yumuşaklıgi saten hissi ilk sürdüğümde gördüm. Yapısı çok ilginç çok güzel  :) Sanırım içindeki macadamia yağı ve E vitaminine borçlu verdiği bu hissi. Kısaca şiddetle tavsiye ettiğim kadife hızlı mat bir likit Ruj.  :)) 
Diğer renkler ise 404 Jolly ve kırmızı bordo arası bi ton olan 408 femmefatale... Son olarak fiyati 24.90. 2 al 1 öde ile uygun fiyatlı tatlı bi ruj oluveriyorlar :))

13 Temmuz 2015 Pazartesi

Nivea Aqua sensation canlandırıcı bakım kremi

Herkese merhaba :) Size gratis in önceki indiriminden aldığım Nivea Aqua sensation canlandırıcı bakım  kreminden bahsetmek istiyorum. Öncelikle ürünü Nivea Aqua sensation canlandırıcı temizleme jeli ile birlikte set halinde satın almıştım. Aslına bakarsanız bu tarz ürünlerle ilgili çok fazla bir bilgim (ve ilgim) yok :) Ama bu ürünü şirin ambalajı ve bi şekilde cilt bakımına da başlamam gerektiği fikriyle almaya karar verdim. Çok kuru ya da yağlı bir cildim yok sanırım normal ya da karma diyebiliriz cilt tipime.  Her gün kullanmadan bile krem gerçekten etkisini gösteriyor. Normalde sürekli çatlaklarla mücadele veren bi insan değilim ama çok çok güzel bir krem. Fiyatı 30 lira civarlarında sanırım. İndirim zamanlarında kesinlikle bi şans vermelisiniz bu ürüne. Ben çok memnun kaldım umarım siz de memnun kalırsınız. Kocaman öpücükler, hoşçakalın... :)



www.kubraa3.blogspot.com 

5 Temmuz 2015 Pazar

Flormar online alışverişim :) haziran 2015

Merhaba :) Sizlerle instagramdan bi blogger arkadaşımın sayesinde haberdar olduğum  kısıtlı  öğrenci bütçeme rağmen dayanamadığım flormar alışverişimden bahsetmek istiyorum.  Rengarenk farların %70 e varan indirimlerle satıldığını duyan ben kendimden geçtim adeta. Ayrıca  bazı  oje serilerini de 1 liraya indirmişler.



Farların ve ojelerin uygulanmis hallerini de yazıma ekledim. Umarim fikir sahibi olmussunuzdur. Metallic eyeshadow serisine fiyatı 3.25 e kadar düşmüsken bi el atın derim :) 


Instagram adresim @elfdumannn. Hoşçakalın :)