5 Nisan 2016 Salı

NYC GET İT ALL LİP COLOR 400 EXTRAORDİBERRY


Selam okuyucu! Nasılsın ? Umarım her şey yolundadır. Değilse de kafa dağıtmalık bir ruj paylaşacağım bugün seninle.

Nyc markası watsonslarda bulunuyor ve oranın en uygun fiyatlı markası. Ben de 3 ayrı serisinden 3 ruju var. Fiyat- performans açısından beğendiğim bir marka.





Bugün bahsedeceğim ruj da Türkiye'ye yeni gelen bir seriden. ''Nyc get it all lip color '' serisinden 400 extraORDİBERRY isimli ruj.



Öncelikle ben rujun ambalajını çok sevdim. Bu tarz ince uzun ambalajlar daha hoş geliyor gözüme.Ayrıca nyc nin diğer stick serisindeki gibi ürünün bir kısmı dışarda kalmıyor. Yani ambalaja bulaşma gibi bir sorunu yok. Diğer serinin kapağı kolay açılıyordu. Çantamı mahvetmişliği var... Ama bu seride 'ambalaj' sorununu aşmışlar. Kesinlikle kaliteli.





Rujun keskin sınırları olduğu için koyu bir ruj olmasına rağmen dudak kalemi ile dudak sınırlarınızı belirlemeden uygulamanız mümkün ve çok kolay! :)



Rujun rengini içinde morluk bulunduran bir bordo olarak tanımlayabilirim. Zaten isminden de içinde morluk barındırdığı anlaşılıyor ;)






Ruj ambalajında tamamen mat gibi dursada dudağa uygulanınca hafif ıslanıyor. Yani dudakta eriyor diyebilirim. Bu kesinlikle gloss tarzı bir ıslaklık değil ama dudakları kurutacak matlıkta da değil.

Rujun diğer stick rujundaki gibi bir kokusu var. Bence güzel bir kokusu var. En azından rahatsız edecek tarzda bir kokusu yok diyebilirim. :)

Ruj ambalajı açıldıktan sonra 30 ayda yani 2.5 yılda tüketilmeli.


Son olarak bu ruju watsonslardan 10 Tl ye temin edebilirsiniz.

İnstagram sayfama uğramadınız mı? Eğer öyleyse tık tık.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Sevgiler...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder